9.9.15

GIVEAWAY CHOCOLATE VOCHELLE BY DYAN

-Assalamualikum-
Harini cik belbel join giveaway lagi. Giveaway kali ni seronok hadiah dia sebab cik dyan kita ni nak bagi chocolate vochelle sebagai hadiah uolsss ! sesiapa yang hantu chocolate tu memang WAJIB JOIN GIVEAWAY NI !!

 
*klik banner untuk join dapat chocolate *

Cik belbel kene rajin join giveaway sebab ni Cara Boleh Naikkan Rating Blog.
Giveaway Diari Jejaka Hangat cik belbel tak menang pun :( Mungkin rezeki cik belbel dengan giveaway dari cik Dyan ni kot. HEHE. 
Syarat dia senang sangat. bloeh tengok kat banner tu dan klik lah !

Tamat
13 September 2015
Tak lama dah ni. apa lagi jom lah join !

5 comments:

  1. hi dari GA yang sama ^^ goodluck ya

    http://nampakjiwaterbang.blogspot.my/2015/09/giveaway-chocolate-vochelle-by-dyan.html

    ReplyDelete
  2. hai cik belbel. datang membalas singgah. asal cbox takleh guna tuhhh. dia kata locked. btw good luck giveaway :)

    ReplyDelete
  3. Good luck ye (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/09/giveaway-chocolate-vochelle-by-dyan.html

    ReplyDelete
  4. Salam, BW here :)
    Good luck!

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu