22.9.15

VIDEO PERKAHWINAN HANIS ZALIKHA DAN HAIRUL AZREEN

-Assalamualaikum-
Seperti yang kita semua sedia maklum Hanis Zalikha aka Kek Nis dah selamat di ijab kabul kan dengan pasangan Hairul Azreen. Cerita diaorang ni sangat sangat mendapat liputan meluas. Dulu masa Hairul Azreen Melamar Hanis Zalikha di astro sangat mengejutkan kita semua.

Selepas daripada senario itu macam macam cerita yang di keluarkan seperti mereka dikecam sebab tak mementing kan adat.

Baru baru ni cik belbel ada terjumpa satu video perkahwinan Hanis Zalikha dan Hairul Azreen yang di kongsikan oleh era.fm 


Siapa tak mata masuk habuk bila tengok video kahwin diaorang sangat sangat hati kertas pasir. HAHA
cik belbel sendiri nak meleleh air mata. HAHA *cam mana lah time cik belbel kahwin nanti yee*





Cik belbel tak dapat nak share video tu dengan korang secara detail dalam ni sebab facebook tak bagi cik belbel download video tu. Baru cik belbel tahu rupanya video di dalam facebook tak boleh download. Ke baru baru je Mark Zurkberg buat macam tu ekk.

Apa pun cik belbel dah share link tu. korang boleh lah tengok dekat facebook yeeee.




No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu