8.9.15

MALAYSIA VS ARAB SAUDI 2015

-Assalamualaikum-

 Hyeee uolsss semuaaa !
harini cik belbel update blog pasal football uolss. HAHA
Disebab kan rasa #sehatisejiwa cik belbel dengan Malaysia. Cik belbel amek "port" lah pasal perlawanan bola harini di antara Malaysia vs Arab Saudi.
Alhamdulilah kali ni bola kita tak lah teruk sangat macam lawan dengan UEA.
Keputusan sekarang masa cik belbel update blog ni adalah 1- 2 dimana Malaysia 1 dan Arab Saudi 2.
Perlawanan yang diadakan di Stadium Bukit Jalil terpaksa di hentikan seketika kerana Dikhabarkan ada penyokong rakyat Malaysia yang membaling * aduh apa benda tu nama nya swosh ea*
Segan cik belbel tak tahu benda apa, cik belbel harap korang paham lah yeee. Biasa lah orang kampung. HAHA

Perlawanan di tangguhkan selama 30 minit dan pihak berkaitan masih lagi berbincang sama ada mahu meneruskan perlawanan atau menanngguhkan sahaja.
Aduhhh kenapa rakyat malaysia baling benda tu semua tak baik tahu tak. Kan dah merosak kan imej negara Malaysia depan Arab Saudi. hmm

Untuk live streaming boleh pergi

Mysumber
Melvister


1 comment:

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu