7.9.15

HIRUSCAR POST ACNE UBAT PARUT

-Assalamualaikum-
Hai uolsssss. Minggu busy sikit tak dapat nak update blog selalu yee. Tapi minggu ni cik belbel ada barang best nak kongsi dengan korang sebelum terlambat.
Mungkin ada yang tahu atau tak tak tahu atau tak amik tahu atau malas tahu *ahhhh whatever* 
yang kulit muka cik belbel merupakan kulit yang sensitive. Sensitive kat sini bukan alergik lah. Tapi jerawat. 
Haaaaa dan bila dah berjerawat ni tangan MEMANG akan automatik nak ngusik aje jerawat tu kan. So picit punya picit sampai lah berbekas.
Bila dah berbekas tu dia jadi macam parut tau. Jadi cik belbel ni sebagai aweksss hahahaha
risau lah dengan muka cik belbel ni. 

Korang aa perasan tak yang kat blog cik belbel ni ada iklan Nuffnang atau lebih dikenali dengan CPUV produk HIRUSCAR POST ACNE ni?
Disebabkan cik belbel pun teruja dengan iklan tu cik belbel pun singgah lah blog nameeroslan tu. Baca punya baca blog dia dan dia ceritakan macam mana dia guna produk ni cik belbel dengan sangat yakin produk ni ok. Orang kata produk ni mahal tapi dengan mengusha blog cik nameeroslan kita maka cik belbel pun dapatlah voucher RM 12 discount untuk produk ini. Wuhuuuuu seronok! !
Tapi voucher tu available sampai akhir bulan september 2015 je. cepat cepat! 


ehhhh terselit pulak bedak mayami ni. Lain kali cik belbel review pasal bedak mayami yang best ni pulak ye.

haaa ni lah ubat untuk scar tu. Sangat best bila pakai. Takde kesan sampingan bila dah pakai. Nak kesan yang lagi cepat pakai 2 3 kali satu harimlepas basuh muka tu. Pakai waktu pagi sebelum tidur.
Cik belbel pakai selalu lepas mandi. Sebab nak tidur cik belbel pakai nightcream.

Harga HIRUSCAR POST ACNE ni dengan watson tadi cik belbel tengok dalam RM 41+ macam tu. Bila dah dapat diskaun RM 12 ni kurang lah sikit rasa mahal dia. Hehe
Apa apa pun korang kene cuba produk ni. 
Untuk maklumat lanjut pergilah website

3 comments:

  1. Uh macam tu ke gunanya. Hari tu dah tengok namee roslan update entri produk ni tapi tak baca pulak haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. menurut direction dia cam tu lah. Ni entry cik belbel baca ke tak. Hehe

      Delete
  2. Uh macam tu ke gunanya. Hari tu dah tengok namee roslan update entri produk ni tapi tak baca pulak haha

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu