21.9.15

TUDUNG AIDIJUMA GIVEAWAY by ANIES

-Assalamualaikum-
Harini cik belbel sangat bersemangat nak update entry entry blog cik belbel ni. Ahhh pedulik lah korang nak baca ke tak. Yang penting cik belbel nak cerita jugak dengan korang !

HAHA 
Sebenarnya cik belbel nak ajak korang join satu Giveaway yang cik Anies kita ni buat. Hadiah dia cik belbel suka sangat. Cik Anies kita ni nak bagi tudung uolssss !!! Aidijuma lagi !

*Klik banner untuk dapat kan tudung anda *

Apa yang cik belbel kene buat untuk menang tudung tu adalah cik belbel akan cerita kat korang pasal TUDUNG !

Ok disebabkan cik belbel memang seorang yang pemakai tudung. Jadi zaman sekolah dulu cik belbel memang pakai tudung sebab mak ayah cik belbel sangat sangat marah kalau cik belbel tak pakai tudung ! Yelah kita sebagai orang islam wajib menutup aurat. Bukan wajib pakai tudung ye. 

Hasil carian imej untuk jenis tudung zaman sekolah
*cik belbel copy gambar ni dari google* 
terima kasih pakcik google.

HAHA bila teringatkan balik zaman sekolah cik belbel rasa cik belbel ni boleh dalam kategori 1 dan 2 kot. HAHA nampak tak ertapa ayu nya cik belbel kat situ. Cik belbel pernah lah nak try pakai tudung macam no 7 tu tapi bila pandang kat cermin rasa macam nak bunuh diri je. HAHA
Dulu cik belbel seorang pengawas pustakawan jadi kene lah jaga imej sikit kan. HAHA
Korang punya jenis mana ?

Bila kenang zaman sekolah kan cik belbel boleh ketawa sendiri bila teringat zaman sekolah rendah, masa tu memang takde kisah cantik ke tak yang penting main je, lepas makan lap mulut dekat tudung, ada hingus lap dekat tudung. Agaknya dulu ingat tudung tu napkin kot. HAHA
Dulu masa sekolah rendah siap cikgu pakai kan cik belbel tudung lagi sebab cik belbel pakai tudung kedepan sangat macam no 9 tu !! HAHAHA *ketawa kan diri sendiri*
Zaman sekolah rendah memang peberet main tarik tarik tudung. HAHA budak 90-an mungkin rasa kot zaman macam ni. Lelaki ni kan bila nak mengurat je mula lah kacau kacau perempuan, tarik tarik tudung lah. Betul tak lelaki ?? 
Bila dah kene tarik tudung tu terus kebelakang. HAHA lawak nya bila teringat balik.

Ehhhh panjangnya cik belbel flashback zaman cik belbel ni. HAHA
Apa cerita korang ? Meh lah share jugak kot2 terpilih menang tudung tu.

Giveaway ni akan tamat pada 24.09.2015 :)



3 comments:

  1. haahhahahha ada ke yg pakai cm no 9 tu? hahahahaa

    ReplyDelete
  2. Terima kasih krn sudi join n support ga sy. Insya allah,kalu ada rezeki pasti x ke mana

    ReplyDelete
  3. Sy xdpt nk folo blog awk sbb mcm ada virus. Ni komen pn dgn hp

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu