10.2.15

#CPUV MAGGI KARI

-Assalamualaikum-
Taraaa terima kasih Nuffnang dan pihak advertiser Maggi Kari. Dulu cik belbel dapat CPUV Maggi Royale kan? and now dapat CPUV maggi kari. Nuffang dengan pihak advertiser ni maca tahu tahu je cik belbel ni suka makan Maggi Kari. Seriusly antara banyak banyak produk maggi cik belbel lebih suka makan maggi kari. Kalau dulu masa kecil kecil cik belbel suka makan maggi ayam tu, yelahh masa kecil kan lidah tu tak kebal lagi nak makan maggi pedas pedas. 
And one more kenangan yang cik belbel ingat bila cik belbel makan maggi ni, dulu duduk rumah kampung so bila petang petang nenek cik belbel ni suka bakar sampah atau daun daun kering untuk halau nyamuk jadi kalau cik belbel nak makan maggi cik belbel akan makan dengan keadaan cik belbel berselubung dengan kain. Korang boleh imagine tak ? HAHA, yelahh makan berselubung sebab tak nak maggi kene asap. HAHA !!
Tapi maggi ni memang tak boleh dipisahkan lah dengan cik belbel. Dari zaman kecil sampai lah zaman dah nak tua bangka ni. Makin kuat maggi tertakhta dalam hidup. HAHA !
Korang ada pengalam yang seronok ? Jom la share dengan cik belbel !

#NOTA : sorry cik belbel dah jarang update blog ni, tapi cik belbel ada perati entry entry korang semua. Cik belbel sibuk sikit dengan kerja sebab nak Chinese New Year ni kan. InsyaAllah lepas ni akan  rajin tengok blog semula sebab cik belbel ada job untuk direview. Jumpa next entry ! 
see yaaa !

7 comments:

  1. samalah..paling suka megi kari

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
    Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..
    Segmen Mencari Bloglist blogahbar

    ReplyDelete
  3. hi..blogwalking herer.. tahniah!!! ...visit me on shukranzahari.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. saya suka makan maggi kari

    ReplyDelete
  5. Untungla..hehe..thniah cik belbel

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu