13.2.15

YANA SAMSUDIN DAN FADZIL ZAHARI SELAMAT DI IJAB KABUL

-Assalamualaikum-
Waahhh wahh siapa tak kenal dengan pelakon dan juga penyanyi yang terkenal bila digandingkan dengan Shahiezy Sam iaitu Yana Samsudin. Gadis kecil molek, yang aktif dan sangat selamba.
Serius cik belbel memang suka dengan sikap Yana Samsudin yang sangat slamber+comel.
13.02.2015 tepat jam 4.15 petang waktu Malaysia Fadzil Zahari sah menjadi suami Yana Samsudin.
Siapa yang belum tengok video pre wedding diaorang meh tengok dekat sini

AHhhhh !! serius comel gila video ni, and opkos Fadzil tu handsome kan. 
So sweet.
kat sini cik belbel sempat tengok beberapa gambar nikah Yana Samsudin dan pasangannya Fadzil Zahari. Gambar cik belbel amek dari laman web Era.fm
Allaahhhh comelnyaaa

Abang dan Shahiezy Sam

Cantiknya bila Yana berhijab. Betul tak ?
Semoga berbahagia hingga ke anakl cucu hendaknya.
Selamat pengantin baru dari cik belbel untuk pasangan !
Ps!! kepada Amran Fans mohon sangat jangan menangis bila cinta awak sentiasa di tolak sebab ada yang lagi cantik (mungkin) sedang tunggu awak. KAHKAHKAH

3 comments:

  1. semua artis berhijab cantek sgt. :)

    ReplyDelete
  2. cantiknya kak yana :-)

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat Yana dan Fadzil Zahari ^-^

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu