11.2.15

HOT ! ASAM PEDAS UNTUK DIA

-Assalamualaikum-
hyeee uolsss ! Selamat malam *yelahh cik belbel update blog ni pun tengah malam kan*
serius sekarang cik belbel jarang sikit nak update blog sebab ada urusan diluar blog *jeng jeng*
insyaAllah kalau cik belbel dapat satu job review ni dari advertiser cik belbel akan rajinkan diri untuk mengupdate blog ni. 
Tajuk netry Asam Pedas Untuk Dia. Ada tengok ? Mesti senyum senyum kan tengok Drama Tv3 Asam Pedas Untuk Dia ni. Sekarang dah episod 10 kan. Tak sabarnya nak tunggu episod 11. Cik belbel dengan partner akak dekat kedai tu time part dia sweet sweet memang ulang banyak kali pastu dok senyum senyum. Biasa lah perempuan kan. 
Korang rasa cerita ni boleh lawan Drama Tv3 Zahira tak ? 
Apa apa pun Syukri Yahya memang ohsemm handsome woi ! Meh sini nak tengok sapa yang cakap abg syukri den tak handsome ? Sekali dia angkat kening wooo cair hati ni.
Image result for shukri yahaya
see ? Allah rasa nak pengsan dah ni. HEHE

Image result for shukri yahaya instagram
tenung gambar ni

Image result for shukri yahaya instagram
kembar ke dengan yang ni ? HAHA

serius muka shukri yahaya sama dengan Jericho Rosales kan
Image result for jericho rosales
handsome nya lahaiii.

Ok dah cukup tengok gambar tu semua. jap g mimpi pulak kang. HAHA
Good night all

2 comments:

  1. Hahaha..kan mmg sama dengan Jericho tu. Ingat sy sorang yg perasan. Suka tengok Shukri Yahaya tu senyum..muka nakal betul..ehh over pulak kat sini..huhu

    ReplyDelete
  2. Zumal minat gak drama Asam Pedas Untuk Dia tu, memang best terutama lakonan Syukri Yahya tu ^-^

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu