18.2.15

IPHONE 5S GIVEAWAY BY SYAFIQSPECKI

-Assalamualiakum-

*klik dan join*

Taraaaa ! Nampak tak nampak tak ??
Cik belbel di tag atau lebih bangga nya di jemput oleh Syafiq Specki sendiri untuk join this contest yang dia anjurkan sempena perniagaan online byshafiqspecki ni. 
Ok cik belbel nak buat review sikit, hehe cik belbel suka share benda yang cik belbel rasa benda tu unik dan cik belbel suka. *kot kot ada orang sudi bagi kan



Haaaa this is the one yang serius cik belbel suka. cik belbel bukan pengguna iphone jadi phone cik belbel tak sesuai dengan benda ni. Kalau korang berminat korang boleh cek BY SHAFIQ SPECKI punya Facebook. Kat situ banyak lagi design yang ada.

Jom ramai ramai support rakan blogger kita buat business. Ok ?
Kalau nak join boleh klik dekat banner tu. Hadiah dia memang super duper menarik dan banyak !!!
Rugi kalau korang tak join !
Jom!!!

cik belbel tag 

5 comments:

  1. Terima kasih yer Cik Belbel kerana sudi tag zumal ^-^

    ReplyDelete
  2. good luck cik belbel.. :)

    ReplyDelete
  3. All the best ye cik bebel. Jangan lupa untuk join segmen ini juga untuk menangi iPhone 6. Kongsi Resepi dan Menang iPhone 6

    ReplyDelete
  4. All the best cik belbel...
    Nanti akak join...nama di tag di situ :)
    Tq ya

    ReplyDelete
  5. http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/02/iphone-5s-giveaway-by-syafiqspecki.html

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu