20.2.15

TONTON SUAMIKU ENCIK PERFECT 10!

-Assalamualaikum-
Taraaa cik belbel kembali meng"update" belog yang sudah berkurun lama merundum akibat tsunami yang melanda diri ini. Disebabkan korang ada juga lah yang sudi singgah blog cik belbel ni jadi cik belbel nak hadiah kan satu movie yang hangat trending di laman sosial sekarang iaitu Filem SuamiKu Encik Perfect 10 ! Yang dibintangi oleh Aaron Aziz dan heroinnya Lisa Surirumah.. Ehh bukan ! Lisa Surihani. Jangan marah haa !
Ok siapa yang dah tengok dengan Filem ni ? Syok lah ampa semua dah tengok cik belbel tertunggu tunggu lah pencuri movie ni mencuri. HIHI
Terima kasih buat pencuri movie kerana sudi mencuri demi kitaorang semua. Besar pengorbanan dia kan. HEE
apa lagi jom tonton SuamiKu Encik Perfect 10! bersama cik belbel.
Cekedoutt this link ok
Tonton SuamiKu Encik Perfect 10!LINK SINI
Download SuamiKu Encik Perfect 10!LINK SINI

suamiku <a rel= 
Selamat menonton semua !
See yaaa !

2 comments:

  1. Ala, pc ofis takde speaker la tak dapat feel ^^

    ReplyDelete
  2. salam.. cik belbel, boleh ajar tak camne nk download movie tu dari pencuri movie. sye da try byk kli xboleh, da follow tutorial pun still xboleh download jgk.. sedihnye..

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu