27.2.15

CPUV MI SEDAAP KRISPI

-Assalamualaikum-
Holaa holaaa selamat hari jumaat penghulu segala hari. Syukur kita semua masih diberi kesihatan yang baik untuk terus membaca blog cik belbel ni.


 alhamdulilah cik belbel masih di beri cpuv dari Mi sedaap. Siapa tak pernah makan mi sedaap? Cik belbel dulu kalau duduk kat hostel takde mi sedaap ni memang rasa macam hidup zaman apa je. Nak nak lagi kalau mi sedaap goreng ni,kalau buat kat bilik tu bau dia pehhh! 
Lagi satu cik belbel suka iklan Mi sedaap krispi ni. Mi mi mi sedaap krispi goyang goyang. Hahahhaa!
Terima kasih pihak Mi Sedaap dan juga Nuffnang. Harap tak putus lah bagi blog cik belbel cpuv ye. Terima kasih semua
See yaa!

7 comments:

  1. Tahniah.. nn sayang lebih ni

    ReplyDelete
  2. Tahniah.. nn sayang lebih ni

    ReplyDelete
  3. still tak faham lagi dengan nuffnang , huhuh

    kalau saya credited , on going ape maksudnya?

    ReplyDelete
  4. Tahniah Cik Belbel, Mi Sedaap nie memang sedaap ^-^

    ReplyDelete
  5. Tahniah cik belbel :)

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu