1.2.15

CPUV HANTU ADA TV BOLEH BELI !

-Assalamualaikum-
Salam 1 Febuari di pagi ahad yang cerah terang benderang dan kau sepatutnya bangun pukul 12 tengahari tapi kau dah terbangun sebab ada apek sebelah rumah yang dok main hon motor sampai kau rasa nak pergi terkam je dia. HAHA
Ada TV boleh beli
Macam pernah dengar kan ayat tu ? Gila kau tak pernah dengar tu lah ayat Go Shop ! Sesiapa yang rumah dia ada astro tu kompom lah ada siaran Go Shop ni !
Kalau korang ada yang sudi singgah blog cik belbel ni korang adalah ternampak iklan Go Shop ni
Kenapa pilih Go Shop untuk shopping ?
Bagi cik belbel sendiri lah kan barang barang dalam Go Shop ni semua memang menarik perhatian. Dari segi demo dan penyampaian dia memang sesuai lah sebab diaorang menujuk kan betapa barang yang diaorang jual tu memang berguna dan berkualiti.
Tapi.. Kalau korang klik iklan Go Shop ni akan keluar macam ni
Betul tak keluar macam tu ? Ke cik belbel je yang keluar macam tu ?
Mohon pihak advertiser betul kan link iklan pleaseeee.
Btw thanks Go Shop !
Ada TV boleh beli !!


5 comments:

  1. Ha.. saya nak cari Iklan nie.. sebab nak edit2 sikit letak dalam blog.. tapi tak tahu nak cari macam mana nak cari.. terjumpa la bolg CIK BELBEL ni.. agak2 tahu tak macam mana nak ke iklan gambar gerak2 nie..

    ReplyDelete
  2. @Isra Ismail
    Iklan gerak gerak tu iklan apa? Cik belbel tak paham:(

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. @cik belbel

    Iklan Nuffnang untuk Go Shop.. macam kat dalam blog ni kan ada iklan gambar yg gerak2... bawah komen ni.. tapi iklan ni kan selalu berubah2..

    Saya sempat capture "ADA TV BOLEH BELI".. yang seterusnya dan sebelumnya saya tak sempat nak capture.. sebab iklan nie kan gerak2..

    Yang macam dalam post blog cik belbel ni.. "sebab pengacara tempatan yang menawan hati"....

    saya nak cari yang full punya slide gambar iklan2 nie.. tapi tak jumpa...

    ReplyDelete
  5. @Isra Ismail
    Oohhh Iklan Nuffnang Go Shop. Cik belbel pun sempat snap yang gamba pengacara dia je sebab laju dia gerak . Oklan go shop cik belbel dia dah creditkan so tak keluar lagi dah:(

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu