12.1.16

DAPAT HADIAH DARI LYNK.MY

-Assalamualaikum-
Alhamdulillah syukur kehadrat ilahi cik belbel rezeki harini.
Siapa ingat dengan contes MENANGIS BACA CONTEST REVIEW LYNK.MY NI  dan cik belbel tak de berharap pun untuk menang sebab kalau korang baca mereka banyak pertandingkan Blog yang Top SEO, Blog Creative, Link Creative. Tapi kalau tengok blog cik belbel ni belum lagi sampai tahap macam tu sebab cik belbel ni pemalas. Nak update blog pun setahun sekali.

Cik belbel dapat tahu contest ni pun dari entry Sifu Hasrul Hassan. Dia ada update dekat Facebook yang dia ada join contest ni. Tapi sebelum ni cik belbel memang ada guna khidmat Lynk.my ni untuk buat shortener url. Jadi cik belbel baca punya baca, last sekali ada kata peserta 50 terawal akan dapat hadiah saguhati dari iKedai.

Nampak tak cik belbel tersenarai dalam list tu. HUHU

Disebabkan cik belbel tahu yang cik belbel tak kan menang untuk kategori yang power tu jadi cik belbel dengan bersungguh dok fikir entry yang menarik untuk layak join contest review lynk.my
Jadi cik belbel pun tersenarai lah dalam list top 50 ! HAHAHAH

Taraaa !! ni lah hadiahnya. Terima kasih iKedai untuk hadiah ni.

Macam dapat surat cinta pulak rasanya. HAHA

Inilah yang di dalam sampul berwarna coklat tu. Wahhh tak sangka dapat charge phone. Macam tahu tahu je cik belbel punya charge dan nak rosak. 

Selain boleh buat charge. Charge Sync Cable ni boleh digunakan untuk bukak botol. Macam botol kicap tu. Haaa kalau penutup botal hilang ke boleh la guna benda alah ni. Function dia 2 in 1 jugak lah kan.

Rasa teruju sangat bila dapat hadiah ni. Yelah bukan senang orang nak bagi kita hadiah kan. Terima kasih ye ye ye.
Jadi korang dah tahu kan apa keistimewaan Lynk.my ni. Lepas ni kalau nak share link panjang berjela tu boleh lah short kan di Lynk.my ni. Senang bangat dehhhh..

Korang yang join tu dah dapat hadiah belum? Meh lah kongsi dengan cik belbel. 





6 comments:

  1. hai , ain datang singgah sini dan follow awak.
    salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah. tinggal kan link boleh cik belbel singgah juga :)

      Delete
    2. terima kasih singgah. tinggal kan link boleh cik belbel singgah juga :)

      Delete
  2. congratulationnnn cik belbell ! hadiah yg menarik. ^^

    ReplyDelete
  3. wahh..keladi.......join tapi..lambat hantr penyertaan..hihhhi....tahnia ya dapat juga hadiah buat kenangan

    ReplyDelete
  4. Wahhh bestnyaaa.. Tahniah :)

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu