12.1.16

SEGMEN MINI GIVEAWAY BY SI CUBBY

-Assalamualaikum-

Minggu ni cik belbel akan merajinkan diri untuk mengupdate blog ni. Sebab dah terlalu lama blog ni tersadai lemah tak bermaya kan. HAHA
Tak kisah lah update pasal apa, pendek ke panjang entry tu. yang penting kene ada update sebab senang pihak advertiser dari segala pihak nak tengok blog kita.

Ok harini cik belbel nak join satu segmen yang dijemput khas untuk cik belbel. HAHA


http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/first-segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html
*klik banner dan join*

Ok segmen kali ni tak mudah yang disangka *lap peluh*
Segmen Si Chubby ni dia dah letak kan syarat. Nak tahu apa syarat? kene lah terjah Blog Si Chubby ni.

Ok yang ni syarat wajib kene buat. And cik belbel done !


Syarat yang cik belbel kene buat adalah kene jawab soalan Si Chubby ni


Impian ? HAHAHAHAA 
As a girl yang masih bujang dan hot impian cik belbel sekarang adalah mencari calon suami. *berani mati impian aku ni, mak please jangan baca* 
Tapi betul apa, dengan umur sekarang ni cik belbel memang patut pasang impian untuk mencari calon suami yang sesuai dengan perangai gila cik belbel ni. jadi sesiapa yang baca ni boleh lah isi borang untuk berkenalan dengan cik belbel ye, HAHA

Usaha ? HAHAHAHAH
Apa usaha ekk nak cari calon suami ni.. usaha cik belbel cuba jadi terbaik sebab orang cakap pasangan kita nanti ibarat cermin pada diri kita. Jadi cik belbel kena lah cuba ubah diri ni kepada lebih baik. Cuba buang sifat kebudak budakan tu. jadi lebih matang. Lebih semangat nak cari calon !! matilahhhhh.. HAHAHAH

Kalau Tak Tercapai ?? HAHAHAH
Ishhh jangan lah cakap tak tercapai. Tak sanggup cik belbel nak jadi anak dara tua uolssss.. sentiasa fikir positif insyaAllah impian cik belbel tu akan datang. Cuma masa je tak tahu bila sama ada cepat atau lambat. Tapi kalau cari sendiri tak jumpa kena suruh mak carikan lah jawab nya !! HAHA

Haa amek kau panjang berjela jawab soalan si chubby ni. Please baca dengan penuh perasaan ok.

Syarat seterusnya cik belbel kene tag 2 orang rakan blog. Siapa ye nak jadikan mangsa.
http://seindahcerita.blogspot.my/ 
http://norshamimi.blogspot.my/
Tahniah anda dipilih menjadi mangsa tag cik belbel !. HAHA
Yang lain jangan lupa join juga. Syarat mudah dan hadiah menarik !!

*********
Segmen ni akan tamat pada
20 Januari 2016 

11 comments:

  1. semoga berjaya cik belbel. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhehe terima kasih awak !

      Delete
  2. BW back :D semoga Cik Belbel bertemu dengan jodoh yang sesuai dan berkekalan hingga ke syurga , aamiinnn <3

    ReplyDelete
  3. Thanks join segmen zie , list contestants dah update ye , jom blogwalking :D

    http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-first-segmen-mini.html

    ReplyDelete
  4. Hihihihi......comei sgt impian Cik belbel....x pe, impian tu kan satu cita2...kak Fiza doakan semoga Cik Belbel ditemukan dengan jodoh cik belbel secepatnya...ameen2... ;-)

    ReplyDelete
  5. gud luck cik belbel.....selamt bersegmen drp keladi....cik belbel..nak cari calon suami....jeng jeng jeng.....hihihi keladi doakan cik belbel dipertemukan jodoh degn lelaki pilihan hati yang soleh......amin

    ReplyDelete
  6. wahh semoga berjaya ya jom bw dari ga sma http://artisarainbow.blogspot.my/2016/01/first-segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

    ReplyDelete
  7. goodluck :)
    http://otaku-licious.blogspot.my/2016/01/segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

    ReplyDelete
  8. Hye you win ! Congrats !

    http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/winner-for-segmen-si-chubby.html

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu