15.1.16

HAFIDZ ROSHDI, AKU PILIH KAMU !

-Assalamualaikum-
Selamat warga blog dan pembaca pembaca blog yang telah sesat ke blog cik belbel ni. Selamat datang diucapkan dan tahniah kerasa terpilih untuk membaca kisah bebelan cik belbel. HAHA

Korang kenal dengan Hafidz Roshdi ?
Dia pilih cik belbel !
Ehhh tak tak.. cik belbel yang jatuh cinta dengan dia sebab shukri yahya dah pilih Tya Adnan sebagai permaisuri hidup dia. HAHA
Please Hafidz say yes to cik belbel...





Biodata Hafidz Roshdi
Nama : Muhammad Hafidz bin Roshdi
Nama popular : Hafidz Roshdi
Asal : Shah Alam
Umur : 21 tahun (alamak adik lah pulak)
Pencapaian : Hero Remaja senagkatan dengan Syarul Ridzwan / Syafiq kyle (2011/2012)
Kerjaya : Pelakon
Drama dibintangi : Aku pilih kamu (HOT) , Aku Kau Kita , Baby Ana Milik Siapa .

Haaa tu lah serba sedikit yang cik belbel dapat selidik pasal Hafidz Roshdi ni. Bawah umur lah pulak !! HAHAHA taakpe lah bawah sikit je tak banyak pun.

tengok apa dekat atas tu. cik belbel ada di depan mata Hafidz oiii
Cik belbel start minat dengan Hafidz ni masa dia belakon drama Baby Ana Milik Siapa. ( Rupanya milik dia ) HAHA. ok joking. Start dia belakon drama tu cik belbel simpan dalam hati siapa lah mamat sado ni... Ok tu stop sampai situ.

And now dia belakon drama Aku Pilih Kamu di tv3. And dia jadi hero tau. And watak dia sangat sangat lah menjadi. Lelaki yang ego dan suka memerintah. Ehhh ni bukan entry sinopsis drama Aku Pilih Kamu. HAHA

Jangan lah tengok macam tu. Malu lahhh

Kalau korang tak percaya korang boleh tengok drama Aku pilih Kamu di Tv3 serius cik belbel fall in love balik dengan dia selepas shukri yahya mengecewakan hati cik belbel. HEHE

Ok lah. Hafidz Roshdi tidur duluan yaaa.
Kalau korang nak cuci mata nak usha gamba Hafidz Roshdi yang sado tak hingat ni, 
Korang boleh usha :
Instaram Hafidz Roshdi : https://www.instagram.com/hafidz.roshdi/

Usha sikit sikit je tau. HAHAHA
Ok see yaaaa !

10 comments:

  1. adik??? Why I felt like he was older than me? mwahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ? cik belbel pun rasa mcam dia atas cik belbel :(

      Delete
  2. cik belbel ! aduhh kenaPa buat entry ni. melting habis dahh hahahaha.
    jie x tgk baby ana milik siapa, so xkenal dia. start tgk cita kau aku kita. tu pn watak dia kejap2 je kan. pastu dah tersangkut tgk aku pilih kamu. sanggup marathon dari episod satu. wahahaha... Hri2 stalk ig dia k sekian. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. baby ana milik siapa pun watak dia sikit je. Aku pilih kamu the best ! eeeee sama lah cik belbel pun marathon

      Delete
    2. ohh yeka. hahha takpa kita tengok aku pilih kamu sampai tamat. dah nak tamatt pun.. T_T

      Delete
    3. Hahaha najah ni gila drama macam cik belbel gak lah ! Hahaha haah dah nak habis T_T hafidz dah takde nanti

      Delete
  3. Kalau dengan saya memang pangkat 'adikkkk' sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dengan awak ? cik belbel dengan awak ke dia dengan awak ? #pickupline . HAHAHAA ok jokingggg

      Delete
  4. dekat tv2 dia berlakon jd watak utama jgk...Ya Solihin...dia jd solihin, seorang ustaz yg byk merubah hdup org di kampungnya hehe...akak pn minat...lakonan dia menjadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kalau tengok instagram dia ada dia upload yang dia belakon jadi ustaz tu.

      Delete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu