10.1.16

SIMPLE SEGMEN BLOGLIST NUR NAJAH

-Assalamualaikum-
*kllik banner untuk join*

Ok entry kali ni cik belbel nak join satu segmen yang di anjurkan oleh Blogger Nur Najah ni. Sempena blog Nur Najah ni bertukar menjadi baru dia anjurkan segmen mencari bloglist baru untuk dia selalu keep in touch dengan blogger lain. Cik belbel baru buka blog ni harini jadi cik belbel tengok shoutbox ada jejak dari Nur Najah ni yang invite cik belbel join segmen dia sebab ni salah satu cara untuk kita tingkat kan trafik blog  

Segala syarat dan terma korang boleh baca dekat blog Nur Najah ni dekat klik banner kat atas tu je. 
Syarat dia sangat mudah dan senang. 

Harapan cik belbel join segmen adalah untuk menang !!! hahahaha

*********
Tarikh tamat segmen adalah 11 Januari 2016
 Bukan 18 yeeee

9 comments:

  1. Dari segmen yang sama hehe best of luck!

    ReplyDelete
  2. good luck~ salam kenal.. :D

    ReplyDelete
  3. Balas kunjungan :D

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/simple-segmen-bloglist-nur-najah.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama :) goodluck!

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/01/simple-segmen-bloglist-nur-najah.html

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu