6.1.16

CPUV TAHUN BARU SANGAT....

-Assalamualaikum-
Alhamdulillah masih diberi nafas untuk menupdate blog ni. Mungkin lepas ni kalau korang dah takde nampak cik belbel update blog berpuluh puluh tahun mungkin masa tu cik belbel dah takde dalam dunia ni. Cewaaahh !


cik belbel ada juga CPUV tahun baru. hehe
CPUV cik belbel tak banyak sebab cik belbel kurang ptaktik kan CARA DAPATKAN CPUV kalau cik belbel rajin  guna cara tu, mesti cik belbel boleh dapat income masyuk punya !

Terima kasih pihak advertiser and pihak Nuffnang sebab sudi bagi cik belbel merasa Apa itu CPUV, CPC dalam Nuffnang ni korang patut baca tips tips cara nak dapat cpuv ni. InsyaAllah blog korang akan dikenali oleh advertiser. 

No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu