21.10.14

BLOGWALKING BERSAMA CIKGU AYU

Assalamualaikum.
Hari ni hati yang sangat worse worse lah.
Sebelum dia jadi makin worse and tergolek dok jom kita reramai join segment ni !
Nak join segment ni senang je

1. Follow blog cikgu ayu ni. Dah follow baguihh.

2. Nampak banner kek atas tu? Haa copy banner and gam kan ( bak kata cikgu ayu) dekat dalam entry korang. Jangan lupa link kan sekali.

3. Kalau korang nak tag kengkawan pon boleh. Macam cik belbel nak tag

4. Dah siap semua step? Tinggal kan entry segment korang dalam komen cikgu ayu.

Senang kan? Mari lah reramai join!
#MajulahBloggerMalaysia

4 comments:

  1. Ada masa nanti bole join. Goodluck cik belbel

    ReplyDelete
  2. Salam, menyinggah dan follow sini~
    datang dari segmen yg same. singgah dan follow kite pulak. :>
    http://qieyla4everstory.blogspot.com/2014/10/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam. terima kasih sudi singgah. nanti cik belbel usha blog awak pulak

      Delete
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu