23.10.14

SEGMEN BLOGGER CERGAS DAN SANTAI

Bismilah.. memalam ni elok lah kita berehat bersantai kan
sesuai sangat dengan tajuk segmen kita malam ni.
Blogger Cergas dan Santai kaw !

Nak join?
*klik banner tu cik hakak cik habang*
Nak tahu syarat join segmen ni korang boleh la usya blog Izzati Amira ni. Sebab dialah penganjung.

ok jom jawab soalan yang cik Izzati Amira ni bagi.

1. Lagu/Movie/Buku/Novel kegemaran dan kenapa?

Jawapan : Kalau lagu bergantung kepada mood. Mood bulan ni mood layan cerita Cinta Ibadah. Alahh yang ada dalam astro prima pukul 5 petang tu. Ost Cinta Ibadah yang Melly Goeslow nyanyi tajuk dia Cinta Ibadah. Lagu dia memang kene lah dengan jalan cerita. 
Kalau novel cik belbel suka novel Bila Blogger jadi Maid. *Berangan sekejap*

2. Satu link blog yang cik belbel suka lawati ?

Jawapan : Suka dengan blog http://hafizzulkafly.blogspot.com/ sebab banyak jugek lah tutorial dia yang cik belbel guna *saya dah creditkan untuk awak tau en Hafiz*

3. Dalam banyak banyak entri yang cik belbel post cik belbel pilih entri apa yang cik belbel nak orang baca?

Jawapan : Cik belbel sebenarnya ada 2 entri yang nak sangat orang baca. First http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/10/d-i-r-i-al-fatihah.html dan yang second http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/04/dia-seorang-abah-dan-saya-seorang.html
Cik belbel pilih entri tu sebab bila orang baca mungkin secara sengaja atau tak sengaja orang akan sedekah kan Al-Fatihah untuk arwah insan yang paling dekat dengan cik belbel. Mungkin cik belbel bukan insan yang baik semasa diaorang masih di muka bumi, dan cik belbel harap dengan cara ni cik belbel dapat buat diaorang tenang bersama ahli-ahli syurga. Amin

Apa apa pun, ehh jemput lah join segmen ni. Ramai ramai barulah syokk !
#MajulahBloggerMalaysia


6 comments:

  1. Hye, bawah segmen yang sama. Done follow blog kamu..:)

    http://ceritaejoy.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    ReplyDelete
  2. Salam.. singgah dari segmen yang sama..

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah. Nanti cik belbel datang yee

      Delete
  3. Salam ukhuwah, datang dari segmen yang sama. Lambat beno itew ni nak blogwalking hehe maaf ana hostelian :) http://fatinifattah.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    ReplyDelete
  4. Cahaya Alam Maya

    Blogwalking dari segmen yang same. Sambil follow yg baru kenal :)

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu