17.10.14

HAPPY BIRTHDAY CIK BELBEL

Assalamualaikum. 
Start tepat jam 12 malam tadi maka cukup lah umur cik belbel 21. 
21? Mudanya? Ehemm..
Tahun tahun sebelum cik belbel open kan date of birth cik belbel kat facebook.
Tapi semalam tah kenapa sebelum pukul 12 tu cik belbel rasa nak private kan tarikh tu.
Mungkin hanya orang yang betul sayang akan ingat tarikh kita dilahirkan.
Buat masa sekarang tarikg lahir jelah yang penting bagi cik belbel. Nak tunggu tarikh anniversary tah bila ye dok.
Orang pertama wish tepat pukul 12 bestfriend cik belbel sejak dari sekolah lagi. Dulu cik belbel memang rapat dengan dia. Bila dapat wish dari dia cik belbel rasa nak menangis sebab bila birthday dia cik belbel wish lambat. 
Harini cik belbel nak mengaku, seumur cik belbel hidup 21 tahun, cik belbel pernah dapat kek sekali je.
Sedih? tak lah.. Dah biasa
Cik belbel dapat kek tu pun masa cik belbel semester 3 sebab time tu last paper final sama dengan tarikh birthday cik belbel.
Si cantik manis comel lotte ni yang bagi kek tu
korang boleh usyar lah blog dia ni.
thanks bagi aku rasa macam sambut birthday dengan kek. Hehe
Tu jelah nak cerita. haha bye

2 comments:

  1. haha terharu tak masa aku bagi kek tu ? Aqilah comel? haha tq bella gojes :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa, terharu lah. Sbb tu aku syg kat ko. Haha

      Delete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu