2.10.14

IKLAN DALAM BLOG SELAIN NUFFNANG

Assalamualaikum
Harini cik belbel nak share sikit pasal satu iklan selain dari iklan nuffnang ni
mana cik belbel dapat info ?
mamawanie79 punya blog la uolss
setelah cik bebel kaji punya kaji punya kaji,
ada yang mengatakan iklan HeartBeats ni tak kan menggugat kita punya Glitterity Nuffnang tu.
Kalau korang ada jumpa mana mana info yang kata BOLEH MENGGUGAT tolong info cik belbel ASAP tau !
Korang boleh review blog ni untuk kepasti bagi yang ragu ragu tu yee

Okeeyy bertenang cik belbel akan bagitahu rahsia macam mana nak register this iklan.

STEP 1 : Go through kat Iklan ni heartbeats
STEP 2 : Lepas dah klik iklan tu. Korang kene cari banner macam ni 
or

STEP 3 :  Korang jumpa macam pic kat bawah ni. korang klik dekat CREAT ACCOUNT.

STEP 4 : Macam biasa lah kene la isi form ni. then agree dengan syarat semua lepas tu continue
 

STEP 5 : Lepas account korang dah siap di register korang akan jumpa macam kotak CREAT ACCOUNT tadi tapi ni dia tulis HB AFFILIATE kalau tak salah laahh. Korang klik ilan tu dan isi lagi sekali form. hehe.

STEP 6 : After dah siap maka korang dah menjadi ahli HEARTBEAT ! yeayyyy  kite geng !

STEP 7 : Korang cari kotak tulis COPY CODE. Lepas dah copy koranng paste la kat html blog korang. dia boleh pilih sama ada nak vertical horizontal or korang tengok lah. haha

*OK apa macam ? berjaya? Kalau tak berjaya comment cik belbel dengan cepat. Selagi cik belbel ada wifi laju ni zupppp cik belbel akan terangkan kat korang. 
* selamat berjuang all blogger ! jyeahhhh 



No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu