24.10.14

SEGMENT BLOG REVIEW BY SALLY SAMSAIMAN

Image result for assalamualaikum
Salam jumaat penghulu segala hari.
Di hari yang barakah ini mari lah kita ramai ramai join segment cik Sally kita ni yang akan taman tidak lama lagi *skema ayat makk*

*klik banner untuk join*
Nak tahu syarat syarat nak join? Jom usha blog cik Sally kita ni.
tak susah pun nak join. Jom lah!
#MajulahBloggerMalaysia

Tamat : 26th October 2014 

6 comments:

  1. Assalamualaikum & Greetings.
    Best of luck to you :) I'm Pka from the same segment~
    Hope you've time to visit mine too : http://paigecaiden.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam, good luck for u too dear. i will visit ur blog soon.

    ReplyDelete
  3. Cik Sally datang jenguk-jenguk kawasan..hehehe..Pertama sekali terima kasih sbb sudi join segmen Cik Sally ye...

    Kalau nampak Cik Sally follow tu tandanya Cik Sally baru kali pertama datang…kalau takde, jgn kecik hati sebab Cik Sally dah lama follow..hihihi…senarai pemenang InsyaAllah Cik Sally akan umumkan pada 28th Oktober 2014 pukul 12pm ye..

    Boleh la jenguk-jenguk senarai peserta dekat link :
    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segment-blog-review-by.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yg sama..all the best
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu