27.10.14

INTERVIEW KERJA LAGI ! STRESSS !

-Assalamualaikum-
 Hmmm stress lah.
Tak de kerja stress dapat kerja pun stress.
Nak tahu kenapa?
Sebab cik belbel ni duduk kawasan kampung dapat kerja kawasan bandar. 
Nak cari rumah sewa transport lagi. Aduhh peningg.

Cik belbel nak tanya espacially kepada orang johor lah kan
Korang tahu tak United Meteoric Group ni company apa?
Sebab cik belbel dapat interview kerja pelatih pengurus cawangan.
Cik belbel tak paham lah kerja dia macam mana and company ni buat apa sebenarnya.
Anyone help me :( 

5 comments:

  1. search google....hoho

    ReplyDelete
  2. dah goole tapi still tak paham. haha

    ReplyDelete
  3. Sabar...bykkan baca Rabbi Yasir Wala Tu assir :)

    Jemput bersegmen di blog cikgu: Segmen New Friendlist Cikgu Farha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah semua dah selamat dan cik belbel pun dah join GA cikgu

      Delete
  4. saya pun dapat jugak cik belbel. Saya akan lalui temuduga kedua isnin ni. tolong share pengalaman cik belbel after temudyga dgn meteoric gruop plisss.

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu