13.10.14

SEGMEN BLOGLIST NOV14 BY ADELINE

Assalamualaikum..
hahahaa, jangan korang tanya kenapa asik blog cik belbel je dok naik kat dashboard korang.
Yelah iolss kan dah habis study nak tunggu kerja tu lambat.. sementara tu marilah kita join segmen ni dulu !! hehe
http://adelinelah.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-november-2014-by-adeline.html

Ni segmen GA ketiga tau cik belbel join. harap harap adalah rezeki. kalau tak menang pun tak pe, kita boleh cari kawan baru. #muahciked

6 comments:

  1. Gudluck Cik Belbel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik mimie :)

      Delete
  2. Salam singgah & Blogwalking dari segmen yang sama. Done follow! NICE BLOG!

    http://ekjozbuluh.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-november-2014-by-adeline.html

    ReplyDelete
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com & Join contest kat http://jombercontest.blogspot.com ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ajak kita join contest. InsyaAllah ada masa kita join ye

      Delete
  4. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu