16.11.14

1ST SEGMEN BLOGWALKING & KENALI BLOGGER BY NAD DEA

-Assalamualaikum-
Bismilah..
Hari ni cik belbel ada semangat yang sangat kuiat untuk join segmen Nad Dea ni. Kenapa? ahh sebok jee. HEHE

*Klik banner dan kenali blogger *

Syarat nak join segmen ni korang kena cerita or bagitahu 10 fakta tentang diri korang. Kata nak berkenalan kan. HAHA
Tapi apa cik belbel nak tulis ni tak tahu lah fakta ke auta ea. HAHA 

Fakta (yeke) Cik Belbel
  • Cik belbel seorang perempuan dan berumur 21 tahun ( tu yang memang fakta ok) HAHA
  • Cik belbel suka warna hijau. Tapi bila beli barang mesti pilih warna lain. HAHA (tah kenapa)
  • Anak bongsu tapi tak manja pun dengan parent sebab dah di didik supaya independent, jangan mengharap ihsan orang lain.
  • Suka makan bila bosan ( sebab tu debab macam ni )
  • Suka masak makanan yang cik belbel suka je. Tapi kalau dah masak mesti tak makan or makan sikit sebab suka tengok orang lain makan.
  • Seorang yang cepat jelouse sebab tu sampai sekarang still tutttttttttt.....
  • Suka membebel dalam blog, bila face to face lagi lagi berdua memang malu dia masyaAllah !! HAHA. Cik belbel akan be myself bila dengan orang yang rapat and dah lama kenal macam tu.
  • Mood selalu berubah macam angin monsun. Bila lagu dalam blog ni jiwang paham paham lah, angin dalam hati tengah sepoi sepoi lah. HEHE
  • Suka Chipmunk ! Dulu ada patung tu dan sekarang chip2 dah arwah kene sembelih dengan mak. HAHA
  • Ada cita cita nak jadi novelis tapi ahh abaikan. OK HABIS ! hahaa
Korang nak join ? Jom lah ! Lepas tu share link boleh cik belbel baca jugak ! hehe

TAMAT
21 NOVEMBER 2014

11 comments:

  1. Assalamualaikum. Terima kasih sudi join segmen saya yang tak seberapa ni. Saya pun mcm awk. Suka warna merah tpi beli barang warna lain. Suka mkn jgk bila bosan. Nk mengunyah je kerjanye. Haha :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta-1st-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done blogwalking semua peserta :) cakk cakk

      Delete
  2. Dari segmen yang sama. Yang jeles tu pon sama. Shera pon kuat jeles gak. Sampai sekarang yang tutttttttttttttttt tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahaha, ok kita geng ! hehe

      Delete
  3. muda lagi cik belbel nih..i je dah tua.huhu

    omega untuk kurus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tua tua banyak dah garam makan. Comelnyaa baby tuu

      Delete
  4. same.. suka warna biru tapi jarang beli barang warna biru ~

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Terima kasih singgah dan info tu

      Delete
  6. kita suka warna biru. hehehe. ehem.kuat jealous jugak. kikiki

    -nurEdrina^^-

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu