8.11.14

WHO IS JASMINE THOMPSON

-Assalamualaikum-
Siapakah Jasmine Thompson ni ?
Kenapa cik belbel buat entry pasal dia?
terkenal ke dia ni ?

Haaa ini la yang cik belbel nak jawab ni. Sabar Sabar !
Jasmine Thompson ni adalah seorang artis yang suka buat cover lagu lagu artis. Atau kat Malaysia ni kita panggil artis Youtube. Sebab semua lagu dia ada dekat Youtube. Cik belbel minat dekat dia sebab bila dia cover lagu semua ni pehhh thorbaikk !

Dalam blog cik belbel ni ada satu lagu yang dia cover. Kalau korang power yang mana lagu dia cover? Haha.

 Jasmine Thompson ni baru berumur 14 tahun tau. Yelahh sebab lahir 8 november 2000. Muda kan ? Dan yang pasti dia ni comel la. Nak kenal dia yang mana ?
Macam ada iras iras artis Malaysia kan muka dia?


Macam wawa zainal pun ada juga kan? Ke cik belbel salah pandang ?

Kalau korang perasan masa dia cover lagu Chandelier suara dia bertukar tukar. Memang teruja lah cik belbel dengar suara dia. Kalau korang nak tahu dia cover lagu apa lagi boleh la pergi youtube and search Jasmine Thompson 

Dah la cantik, mana tak nya dia ada mix chinese tau. Hailahh Jasmine

6 comments:

  1. comel la dye..blom pernah tgok lg lagu2 yg dye cover..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel kan? Suara dia pun sedap.

      Delete
  2. Sedoooppp suara dia. muka pun cun :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedooooopp <--- terlebih sedap ke cemana ni? haha

      Delete
  3. memang berbakat..isi tabung sony sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh ada nampak iklan sony tu ke? susah betul sony tu nak keluar kalau cik belbel bukak. terima kasih awak :)

      Delete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu