30.11.14

#CPUV OLD TOWN WHITE CURRY SERIES

-Assalamualaikum-
Lately cik belbel selalu blogwalking pukul 12 am ke atas sebab time time macam ni lah iklan cik belbel dalam blog ni nak muncul. Kalau macam siang tu cik belbel nak jumpa iklan sendiri pun susah.
Alhamdulilah nuffnang bagi lagi cpuv baru OLD TOWN WHITE CURRY SERIES


Nak cerita sikit lah pasal Old Town White Coffee ni kan. Dulukan cik belbel study kawasan segamat. Dan kalau nak lepak jalan jalan dekat segamat tu memang cuma ada One Segamat je lah kan sebab selalu pakcik bas memang turunkan student dekat situ. Nak dijadikan cerita ada kaitan dengan cpuv ni dalam One Segamat tu tak banyak kedai makan and kitaorang selalu serbu Old Town nio lah kalau nak mencekik. Makanan dia super duper superb ahhh !! Kalau tak pekena dia punya ice blend cik belbel panggil. (tah apa nama air tu)

Ehh macam panjang pulak bercerita kan. 


Kenangan dengan Old Town segamat. HIKHIK

Mencekik ke melantak tah. HAHA

Anyway xiexie ni Nuffnang. Lain kali bagi lagi ye muahciked !



2 comments:

  1. wahh tahniahh! hadiah hujung nov hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah. Nuffnang sekarang murah hati

      Delete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu