7.11.14

SONY XPERIA Z3 FOR CPUV !

-Assalamualaikum-
Nampak tak tu gambar apa? cpuv lagi Alhamdulliah. Terima kasih nuffnang. Walaupun cik belbel tengah busy ni nuffnang still bagi cpuv :)
ok cpuv kali ni memang mencabar sebab Sony Xperia Z3 Launch !
Phone yang cik belbel minat selepas iphon Kenapa? Sony adalah handphone yang camera dia superb beb.
Untuk Xperia Z3 ni dia ada 4 warna. cik belbel minat hitam dengan putih. Kalau lah Sony nak bagi sponser macam Samsung sponser Cik Epal tu bestnyaaa !!! 
Nipis je wei sony ni ! geramnyaaa...

Harga dia around RM 1300. Mak aii, 2 bulan punya gaji woi. Sabar jelahh..
Kalau korang nak tahu apa kelebihan dia
cekedouttt!

nampak iklan jangan lupa klik. hikhik

6 comments:

  1. Sony sekarang dah maju, comel Z3 tu. Kwn ucu suka telefon empat segi yang tipis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Sony sekarang dah macan standard iphone je. Apa kwn ucu nak beli 2??? Hahaha

      Delete
    2. erk...tunggu cik bebel beli 2..org 1..cik bebel 1...baru adil...hikhik

      Delete
    3. Kalau macam tu kita tunggu samsung sponser jelah. Haha

      Delete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu