22.11.14

GIVEAWAY BLOGWALKING NUFFNANGGERS

-Assalamualaikum-
 
*Klik banner untuk join*

Bismilah...
Kali ni cik belbel join GA yang simple tapi hadiah dia menarik dan memberi manfaat kepada semua pihak.
Nak tahu syarat boleh klik banner tu. Kalau nak tahu hadiah pun klik banner tu ye.

Cik belbel Tag 

TAMAT
12 DIS 2014 
JOM JOIN !

10 comments:

  1. Semoga berjaya! Sorry Fara tak boleh join sebab Fara bukan nuffnang user. Anyway thanks for tag . I really appreciated it :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh fara bukan nuffnangers ea? Alamak sorry. pape pun support jelah. haha

      Delete
  2. nampak mcm menarik...insha allah kalau ada masa AyahRie Join...Gud Luck Ayah Rie ucapkan bt Cik belbel...tang tarikh tutup tu rasenye 12Dis bkn 12Nov la cik belbel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ayah rie. Allah malunyaa salah tarikh. HAHA nanti cik belbel tukar. HAHA

      Delete
  3. goodluck kakakkkk xD

    ReplyDelete
  4. mekaseh tag kitewww.. hehe errr tp kiteww xde nuffnang.. acaner ek? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde jgk? Hahahaa, takpelah klik je blog yang ada nuffnang. Hehe

      Delete
  5. Zumal singgah dari segmen yang sama
    http://duniazumal.blogspot.com/2014/11/giveaway-blogwalking-nuffnangger.html

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu