25.11.14

GIVEAWAY KERUSIBUROK : OLE-OLE PHUKET!

-Assalamualaikum-

hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

TAMAT
3 DECEMBER 2014
Jom join !

32 comments:

  1. Asalam..good luck..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam. terima kasih tau :)

      Delete
  2. Join GA yang samaaa :) Good Luck Cik Belbell

    ReplyDelete
  3. kita join and review dari segmen yang sama...all the best cikbelbel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah. good luck jgk :)

      Delete
  4. Good Luck sis...☺

    Akak singgah

    http://marsha-marshashahirnnia.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. all the best cik bebel

    ReplyDelete
  6. hai cikbelbel.. :) singgah sini jap.. :)

    ReplyDelete
  7. dr segmen yg same.. gd luck yer..

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yg sama.. good luck

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  9. dr segmen sama. Good LUck Cik Belbel :)

    http://tykasyazwani.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  11. All the best Cik Belbel :)

    ReplyDelete
  12. terimakasih cik belbel sebab join GA saya ni. :) Saya dah update list peserta kat SINI

    ReplyDelete
  13. ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
    goodluck & all the best..

    ReplyDelete
  14. bw dari segmen yg sama...good luck ya
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  15. gud luck cik belbel! kiteww pon dr GA ni jugak hehe

    ReplyDelete
  16. haiii awaaaa! singgah siniii. follow sini sekali laahhh. wiwiwiwiwi

    ReplyDelete
  17. tahniah menang..
    alhamdulillah best nya..

    ReplyDelete
  18. ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  19. done follow. tq join GA saya ye! next time join lagi ye :)

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu