1.1.15

1ST MINI GIVEAWAY BY IRA

-Assalamualaikum-
*Klik banner dan join*

Taraaa giveaway kali ni cik belbel dapat jemputan VVIP *cewahh takde pun* takde lah vvip sangat tapi owner blog sendiri ajak cik belbel join giveaway ni.
Syarat macam biasa boleh cekedout dekat banner tu ada link lah kan.

TAMAT
8 JANUARY 2015

4 comments:

  1. Salam kenal dari Ros :) singgah sini dan follow.

    ReplyDelete
  2. @ros_reeza
    ros ? Ariana Rose ke ni ? hihi. terima kasih singgah :)

    ReplyDelete
  3. check mana korang
    btw good luck ^^

    http://bluekawaii-ira.blogspot.com/2015/01/list-peserta-1st-giveaway-by-ira.html

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu