4.1.15

CHECK LINK SPAMMER DALAM SHOUTBOX

-Assalamualaikum-
Hyeee. 
Patut lah Adsense tak pernah nak terima blog cik belbel bila apply. Tengok jelah tajuk entry rojak betul bahasa ! Ahhh tak pe, yang penting korang semua paham. Hehe

Before ni cik belbel ada cerita Kepentigan Shoutbox kan. Jadi harini cik belbel nak tunjuk kan macam mana nak check sama ada link tu spammer atau tak dalam shoutbox.

Abaikan yang lain tu yee. Tengok yang cik belbel dah box kan kaler merah tu.
Senang je kan nak check sama ada link tu spam atau tak. Tapi contoh kalau ada yang share iklan tu macam 8share, kalau baik hati klik lah. terpulang pada tuan blog tu sendiri. 

Jadi ? tepuk dada tanya lah hati, Cewahhh !
byee uolss :)

4 comments:

  1. Nad pun since tahu cara ni takpernah dah tertipu dengan fake link ish haha yeayyy bahagia :p

    ReplyDelete
  2. thanks cik bel sharing info..")

    ReplyDelete
  3. @Nadratul Syazwana
    kan ? tapi kadang kadang nak cepat je tertekan jugak. hihi

    ReplyDelete
  4. @Puan Wawa
    sama sama share info :)

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu