30.1.15

JOM JOIN LAZADA !

-Assalamualaikum-
hyeee ! harini cik belbel nak kongsi sikit pasal satu akaun affliate macam Jom Kerja di Rumah ni. Kerja ni sesuai lah untuk ibu ibu atau house husband yang duduk di rumah tu. Jangan tambah persepsi masyarakat yangh mengata kan duduk rumah ni tak bolhe mendatangkan pendapatan. Siapa kata haa ? Cik belbel yang bekerja ni pun kadang kadang rasa tak cukup je dengan gaji yang dapat tiap tiap bulan tu. Sebab apa? Sebab kehendak lagi tinggi dari keperluan ! HAHA
Ok sekarang cik belbel nak share satu akaun yang sangat popular sekarang ni iaitu LAZADA.MY


Siapa yang tak kenal dengan laman web nama lazada ni haa? Meh habaq kat cik belbel siapa tak kenal. Iklan depa hat tv tu bersepah sepah. Lani depa ada buat akaun untuk Affiliate tambah pendapatan tau. Korang mesti ada ternampak iklan Lazada dekat blog kawan kawan kan. Macam mana diaorang dapat iklan tu ? Meh register SINI
Mudah je register! isi isi isi, tak payah bayar satu sen pun. Then tunggu dalam masa 7 hari macam tu untuk pihak Lazada approve. Kalau diaorang tak approve kita apply sampai dia bosan. HAHA
Ok? mudah mudahan segala apa yang cik belbel share dapat lah menolong sesiapa yang memerlukan.
Cik belbel pun tengah apply ni. Harap berjaya lah yeeee

3 comments:

  1. Dah join tapi tak promote2 lagi pun hahahaha. Punye malas.

    Anyway, salam singgah dari follower #264. Dari segmen kak mia.

    ReplyDelete
  2. oh baru tau. nak try jugaklah :)

    ReplyDelete
  3. Menarik juga ni.. Boleh try kot2 ada rezeki

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu