14.1.15

#CPUV DIGI YEAR END SALE

-Assalamualaikum-
Hoyehh hoyehhh ! 14 jan cik belbel dapat cpuv baru hoyehh hoyehhh !


Alhamdulilah cik belbel dapat cpuv ke dua untuk tahun 2015 ni. Yang lepas dapat RHB travel around the world dan cpuv masih on going.
Now cik belbel dapat Cpuc digi year end sale. Dengor kabornya Digi ada nak bagi hadiah. Betul ke boleh dapat smartphone free ? Kalau nak tahu boleh la jenguk jenguk cpuv cik belbel kalau terjumpa atau nak senang pergi je laman web DiGi 

Terima kasih nuffnang terima kasih advertiser sudi nampak blog cik belbel yang makin kelaut ni. 
Jangan lupa klik ye !

5 comments:

  1. Alhamdulillah sy pun dapat rezeki CPUV Digi Year End Sale ni. Moga makin murah rezeki kita semua.

    Btw jom singgah blog, ada second GA contest sy anjurkan :)
    http://chenta-shima.blogspot.com/2015/01/mini-ga-by-ema-hasan.html

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah tahniah.. :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah yer Cik Belbel ^-^

    ReplyDelete
  4. @Dunia Zumal
    Terima kasih zumal. Zumal pun dapat kan...

    @eamy milea
    terima kasih awak !

    @Shima Hasan
    kita dah join segmen awak :)

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu