24.1.15

#4 HOLLA MY NUFFNANGERS !

-Assalamualaikum-
Holaaa #MyNuffnangers ! Selamat berhujung minggu ! Selamat datang ke blog cik belbel yang serabut beruk ni. HEHE

OK jom cekedout siapa Nuffnangers kita minggu ni !

Walaupun tak ramai tapi ia sangat membantu. Cik belbel ada sedikit kemushkilan la tentang Who Recently Viewed Blog ni. Adakah mereka yang tersenarai ni sebab dia view blog cik belbel pada hari cik belbel print screen gambar tu atau sepanjang seminggu tu. Beta betul betul kurang pasti. Mohon pencerahan sifu sifu Nuffnang. HEHE
Apa-apa pun terima kasih yang telah menaik kan semangat cik belbel untuk terus menulis tanpa penat bosan. Sebab korang bagi cik belbel inspirasi tau !

  1. http://salamisimon1.blogspot.com/
  2. http://lawakkisah.blogspot.com/
  3. http://khudri2337.blogspot.com/
  4. http://pinkylaptop.blogspot.com/
  5. http://ceritaejoy.blogspot.com/
  6. http://mama3farhanah.blogspot.com/
  7. http://missizzatinadheera.blogspot.com/
  8. http://chipsmorepurple.blogspot.com/
Terima kasih #MyNuffnangers semua ! Love u much much !

3 comments:

  1. Salam kenal san salam singgah.... selamat berhujung minggu

    ReplyDelete
  2. yeayy kelihatan sy disitu!heheee

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu