5.1.15

#CPUV RHB TRAVEL AROUND THE WORLD !

-Assalamualaikum-
Yeayyyy ! Saya dapat cpuv baru ! Terima kasih RHB terima kasih Nuffang :)
Sayanggg lahhh
Banyak dah cpuv yang kena kredit kan. Dah la blog semakin ke laut takut juga tak dapat cpuv. Nangis kang !

Alhamdulilah banyak yang masih aktif. Tapi korang punya mesti lagi banyak kan ???

Taraaa ni lah iklan RHB Travel around the world.
RM 50,000 wooo !

For more information boleh pergi

Sesiapa yang belum buat account RHB tu buat lah cepat cepat, macam macam benefit kita boleh dapat ! tak percaya ? buat lah dulu. HEHE

See yaaa !
*Rasanya macam cik belbel yg cepat update pasal cpuv ni. aksitedd terlampau. HAHA*

7 comments:

  1. Ira still baru dalam nuffnang ni. Ira tak reti nak guna lagi. huhuhu.. macam mana nak dapatkan cpuv? boleh ajar tak? :'(

    ReplyDelete
  2. saya tak reti nak buat cpuv cpuv ni . macam mana nak buat ?

    ReplyDelete
  3. @Izzah Isa
    @Nurul Syahirah
    Cuba korang cek this link. Harap membantu :) http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/apa-itu-cpuv-cpc-dan-tips-dalam-nuffnang.html

    ReplyDelete
  4. wah tahniah..saya pon xphm jgk...

    ReplyDelete
  5. tahniah :) http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, tahniah! moga murah rezeki. ;)

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu