25.1.15

KERJA DI RUMAH DENGAN AFFILIATE

-Assalamualaikum-
Selamat berheujung minggu buat semua ! yeahhhaa !
Ok, kali ni cik belbel nak share sikit satu kerja yang mungkin semua orang tengah cari. Kenapa cik belbel nak share? Sebab cik belbel pun ada buat secara kecil kecilan. Mana cik belbel dapat laman web ni ? Semua ni hasil bantuan blogger HASRULHASSAN.COM terima kasih ye sifu !
Rasanya blogger yang dah bergiat lama dalam dunia blog ni mungkin tahu apa tu Affiliate kan. Dan mungkin ada juga yang dah register. Untuk register Affiliate ni boleh klik link ni
Affiliate.my/login
Anda boleh register anda punya Affiliate di situ. Dan yang menarik anda tidak memerlukan satu sen pun untuk register. Denga kaedah promosi yang senang tak perlu nak pergi blog org lain promote korang cuma buat review blog sahaja. Menarik kan?
Jom lah cuba !

4 comments:

  1. Ha'a. Tau jugak tentang affiliate ni tapi tak buat pape lagi. hihi.

    ReplyDelete
  2. boleh la try nanti nak isi tabung bagi penuh hahaha. tq for sharing cik belbel :D

    ReplyDelete
  3. Nak try juga lah... betul2 boleh penuhkan tabung ke...? hehehehe..
    Saya baru lagi.. minta tunjuk ajar... tQ... :)

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu