11.1.15

#3 LOVELY MY NUFFNANGERS !

-Assalamalaikum-
Hari ni hari ahad, bila hari ahad cik belbel akan update My Nuffnangers !
Terima kasih sangat sangat dengan korang yang sudi klik iklan cik belbel ni. Orang lain cpuv dah banyak cik belbel tahun ni baru 1. Harap harap pihak advertiser dan nuffnang dapat tambah la, HAHAHA

Ok this is Week My Nuffnangers !

Terima kasih ye korang. Cik belbel akan singgah blog korang dan klik iklan juga :)
Yang lain sudi sudi kan lah singgah juga. Boleh tersenarai dalam My Nuffnangers !
" Orang berbudi kita berbahasa , orang memberi kita merasa "
Seee yaa My Nuffnangers next week ! 

7 comments:

  1. cama-cama. hikhikhik. ;)

    ReplyDelete
  2. @Syaza Syafeeqah
    Nanti singgah lagi yee. Hehe

    ReplyDelete
  3. masih blajar ttg nuff. tahu ttg klik je

    ReplyDelete
  4. eh eh...ada muka kita laaa..tq admin...nnt kita datang lg ye

    ReplyDelete
  5. @nur ikaa
    ehh muka awak ea. hehe, terima kasih tau :)
    @h- Zinnirah
    takpe, cik belbel dulu pun macam awak tak tahu.

    ReplyDelete
  6. saya pun baru berjinak2 dgn nuffnang ni. hehe :D

    ReplyDelete
  7. Tahniah cik belbel. Ramai datang singgah

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu