13.1.15

CARI TREND KEYWORD DI GOOGLE

-Assalamualaikum-
Ok, malam ni cik belbel dapat satu ilmu dari blog Hasrul Hassan 
Terima kasih HH !
Ok seorang blogger selalu akan terfikir nak buat entry apa bagi ramai orang baca blog kita kan?
Ok ni ada satu cadangan kita boleh cari keyword yang tengah trend di Google Trend
Dia akan keluar like this okehh ??

Kita boleh la cari keyword keyword yang menarik untuk kita tulis pada hari itu. 
Sekarang tiada masalah kan untuk entry yang menarik setiap hari ?

Tak salah kita kongsi ilmu yang boleh buat kita dan orang lain senang kan ?
Good luck yaaa !

5 comments:

  1. bellal ... nak tnya

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. @nur farihin
    bellal <---salah org lah

    ReplyDelete
  4. @ajim (kerusiburok)
    bestkan blog HH ni KB. ehh hye KB :)

    ReplyDelete
  5. Selalu jugak jenguk blog HH ni. Banyak cerita dia yang menarik

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu