10.1.15

TARIKH DAN CARA PEMBERIAN BR1M 2015

-Assalamualaikum-
Kita semua sedia maklum yang pihak kerajaan akan memberikan BR1M kepada rakyat Malaysia.
Berikut merupakan tarikh BR1M akan diberikan.

Bagi sesiapa yang telah mengemaskini borang BR1M secara online, mereka ada meminta akaun bank yang akan digunakan sebagai cara pemberian BR1M 2015 untuk memberi wang tersebut.  InsyaAllah pada tarikh tarikh berikut bank memang akan jammed dan bukan server down terus. HAHA
Mana tak woi, berapa juta orang dia nak tranfer duit tu. silap silap extend tarikh dapat BR1M.
Apa-apa pun tahniah lah kepada sesiapa yang mendapat. Di harap dapat menggunakan dengan sebaik nya yeee. HEHE

**Alhamdulilah siap satu entry harini. Jenuh otak nak memikir nak buat entry apa. HAHA 

8 comments:

  1. Alhamdulillah.. x sabar nak dapat br1m.. ^_^

    ReplyDelete
  2. yg ditimpa banjir tu.. harap duit ni membantu ringankan beban.. tak banyak mana..tapi guna secara berhemah..,insyaaAllah boleh tutup mana2 yg kurang...

    ReplyDelete
  3. @nana liena
    @Bbwana adienia
    Tah berapa lama la boleh tahan duit tu. Hahaa, buat mereka yang dilanda banjir, semoga dapat meringankan sedikit beban. InsyaAllah

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. rezeki jangan di tolak ye dak.. apapun kita bersyukur seadanya bagi yang dapat TAHNIAH ek..

    ReplyDelete
  5. hari khamis ni la kan. ^_^

    ReplyDelete
  6. tahun depan 1000 plak wkeowkeow

    ReplyDelete
  7. @cik belbelnak mintak lebih tak dapat..dapat sikit jer..syukurlah

    ReplyDelete
  8. Zumal pun tengah menanti BR1M dan bonus. Hehe ^-^

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu