23.1.15

GIVEAWAY JANUARI 2015 BY SYIRA LOKMAN

-Assalamualaikum-
*klik banner dan join*

Selamat pagi 23 januari 2015 ! 
HAHA pagi pagi bangun sebab nak join segmen Syira Lokman sebab semalam ada nampak tapi line internet lambat susah nak follow semua sponsor tu. Cik belbel ni jenis akan follow semua dulu baru publish entry sebab nanti cik belbel lupa. HAHA

ehh korang jom lah join sekali
Tengok ni hadiah dia
RM10 x3 [Eymasu]
RM10 x1 [Salahuddin]

Bloglist Januari hingga Jun x10 [Syira]
Bookmarks LE x3[Amanina]
Novel x2 [Syahir]
Masker Savee x1 [Syahoney.Kitty]
Lotion Mistine + fridge magnet india x1 [Nanakimie]
Sepasang Blouse dan Skirt Lycra x1 [Rosniwati]

Topup RM10 x1 [Puteri]
Topup 10 x1 [Syahoney.Kitty]
Topup celcom RM10 x1 [Syira]
Topup RM10 x3 [Aida]

1 TOP REFERRAL

RM20 x1 [Papaglamz]

Waaahhh banyaknya hadiah !! Doakan cik belbel menang. HAHA

TAMAT
30 JANUARI 2015 6am.

5 comments:

  1. Wah, hadiah best2... Good luck yer ^-^

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2015/01/giveaway-januari-2015-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  3. terima kasih sudi join Mini Giveaway Januari 2015 by Syira Lokman :D
    Terharuuu ~~~heheheh...
    JOM BLOGWALKING SAMA2 !
    JANGAN LUPA FOLLOW SEMUA SYARAT YE..SILA CHECK SEMULA :) nantikan pengumuman pemenang di blog Syira Lokman :)
    TERIMA KASIH !

    ReplyDelete
  4. BW dari giveaway ni , jemput ke blog saya hehe =)

    http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu