13.1.15

MUET 2015

-Assalamualaikum-
Hyeee ! entry lepas cik belbel ada update pasal Tarikh Permohonan UPU 2015 
Ok rasanya ramai yang dah tahu kalau nak grad Degree kena ada Muet kan ? Dulu before cik belbel tamat Diploma kitaorang satu kelas selalu bising boleh ke nak sambung degree ni kalau takde Muet ?? Itu bergantung kepada kos dan Universiti yang korang pilih. So apa-apa rujuk Universiti tu. 

Ok ni adalah Tarikh pendaftaran dan tarikh peperiksaan MUET 2015.

Cik belbel pun baru nak amek sebenarnya. Tu lah dulu orang suruh amek time study kata leceh la tak de duit lah kan. Sekarang dah kena amek dekat sekolah sekolah dengan budak STPM.
Sebelum daftar tu kena lah beli num Pin MUET dekat BSN dulu yee. Harga dia kalau tak salah dalam RM101 kot untuk sekali peperiksaan. 

So pada sesiapa yang nak amek MUET tu good luck okehhh ! 

3 comments:

  1. Good luck untuk MUET yer Cik Belbel ^-^

    ReplyDelete
  2. Gud luck cik belbel.
    Teringat time akak amik muet dulu. Pakai hentam cakap ja.

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu