14.1.15

" PUKUL BERAPA BR1M BANK IN "

-Assalamualaikum-
Ahahaha, ada benda yang cik belbel nak share dengan korang pasal Hit Keyword Nuffnang cik belbel hari ni.
Bila baca sekali terus cik belbel senyum
" pukul berapa br1m 2015 bank in "
Wakakaka ! lawak la korang ni, macam macam keyword cik belbel dapat berkaitan dengan BR1M ni. Tapi terima kasih la pada siapa yang cari menggunakan keyword tu dan terjumpa blog cik belbel ni. HAHAHA korang memang suka buat cik belbel senyum sorang sorang kan !

Pasal pukul berapa tu cik belbel tak tahu la pulak sebab BR1M untuk orang bujang macam cik belbel ni kerajaan dah bank in kan. Betul tak ?
Untuk isi rumah/dah berkeluarga berkemungkinan besar akan di bank in kan pada 15 Januari 2015. 

Jadi kepada mereka yang belum dapat tu harap bersabar lah sebab mungkin ada kelewatan sedikit maklumlah berapa juta orang rakyat Malaysia yang dapat BR1M kan.

5 comments:

  1. hahaha..tak sabar sangat la tu org tu..hehehe..
    bukan seribu dua yg dapat,berapa puluh ribu tau..jadi bersabarlah semua ya.

    ReplyDelete
  2. Hahahhahah tak sabar sangat dah tu siap nak detail pukul berapa kelakar lah rakyat malaysia ni hehehe

    ReplyDelete
  3. bestnya kepada yang dapat BR1M tu...sha tak dapat lerrr

    ReplyDelete
  4. Hehehe..siap search masa nak tahu Br1m..

    ReplyDelete
  5. Tak sabar betul orang tu...heheheh

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu