5.1.15

HAIRUL AZREEN MELAMAR HANIS ZALIKHA

-Assalamualaikum-
What a good new i got !!
My favourite actor Hairul Azreen aka #CaptainHairul melamar Hanis Zalikha my senior dekat uitm segamat dalam konsert akhir gegar vaganza?
Mula mula cik belbel baca dalam tweet kata hairul azreen lamar kek nis cik belbel ingatkan belakon sebab before ni ada juga gossip pasal diaorang bercinta kan ? 
Btw tahniah Hairul Azreen dan blogger cantik Hanis Zalikha!!
Semoga kekal ke jinjang pelamin dan hingga ke anak cucu. Aminnn * ramai ni yang doakan*

Terus cek insta hairul azreen ni. Hehe
Tengok caption #CaptainKekNis teruss. Eeee sukanyaaa!!

**kepada amran fan diharapkan carilah orang lain sebab kek nis tak pilih kau pun. Hahaha mesti korang tau sapa amran fans kan..

6 comments:

  1. @zarul farhana
    Sweet kan. Dah lama tunggy news dari diaorg ni.hehe

    ReplyDelete
  2. Bukan amran fans sorang je lah yang kuciwa. hahhaa

    ReplyDelete
  3. @Hafizin Jamilada nada2 kuciwa disitu HH weyh hahaha

    ReplyDelete
  4. hahahah. lawak lahh tengok gambar dekat amran fans semalam :)

    ReplyDelete
  5. sweet sangat !! ~ ^^

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu