12.1.15

TARIKH PERMOHONAN UPU 2015/2016

-Assalamualaikum-
Harini semangat nak update entry sebab ada menang Giveaway harini. Giveaway siapa tu biar rahsia dulu. HEHE


Untuk makluman student yang baru lepasan SPM/STPM/Diploma dan setaraf dengan nya. Permohonan UPU boleh dibuat pada 19 Januari 2015 bermula jam 12 tengahari hingga 6 april 2015 jam 12 tengah malam.
Nombor pin BSN boleh dibeli pada 19 Januari 2015 hingga 6 April 2015. 
Kategori A : Lepasan SPM/ Lepasan SKM/ILKAKategori B : Lepasan STPM/Setaraf,Lepasan Diploma/Setaraf, Lepasan STAM Asasi dan Matrikulasi
Setiap pembelian nombor Pin untuk kategori A dan B adalah berbeza.
Nombor pin ni penting sebab dengan pembelian nombor pin kita boleh memohon untuk sambung belajar. Cik belbel nak mohon sebab cik belbel nak future study. Sebab tu kena share dengan orang lain. HEHE
Banyak persaingan nak future study ni. Minta minta berjaya. Amin....

Pemohon boleh memohon di laman http://upu.moe.gov.my/

"Selamat Kembali ke Universiti"

5 comments:

  1. sul lepasan spm. hihi thanks for this info :3

    ReplyDelete
  2. @Sulyanie Ghazali
    Ok samasama. Good luck yeee

    ReplyDelete
  3. Moga berjaya yer, terkenang lak zumal 10 tahun lalu ^-^

    ReplyDelete
  4. Dah bosan kerja, macam nak sambung study jer

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu