7.1.15

HIKAYAT CINTA SI PEMATAH HATI

-Assalamualaikum-
Holaaa ! Cik belbel kembali lagi dengan review Novel karya E-man Sufi. Novel Hikayat Cinta Si Pematah Hati. 
Sumpah novel ni memang tebal. Tapi cik belbel  amik masa 2 hari sahaja untuk habiskan novel ni ? Nampak tak yang novel ni berhantu. Disebab kam kerja yang cik belbel dapat tak memerlukan komitmen yang tinggi jadi cik belbel amik keputusan untuk ulang balik baca semua novel yang cik belbel ada. Yang lepas cik belbel ada buat review pasal Novel Saya Kenal Sayang Saya .
Sweetnya Rayyan Raiqal ( hero ) , dengan Waffen Wardah ( heroin ). Sebernarnya novel Hikayat Cinta Si Pematah Hati ni macam sambungan Novel Suami yang Ku Benci. Sebab watak dalam novel Suami yang ku benci ada dalam Novel Hikayat Cinta Si Pematah Hati ni.

Cik belbel suka sangat dia punya cover novel ni sebab ada gambar karipap pusing dan bunga matahari. Karipap pusing tu Rayyan Raiqal dan Rayyan Firdaus ( anak Rayyan dan Waffen ) suka sangat makan. Unik kan ? Bunga matahari tu adalah bunga kesukaan Waffen.


Siapa dah baca ? Apa perasaan korang bila dah baca Novel ni ? Menarik ? Jom la kongsi dengan cik belbel. 

See yaa next novel :)

3 comments:

  1. dah bace novel ni .. best gile :D dah habis semua novel e-man sufi nii tunggu novel terbaru je.. heheee..

    ReplyDelete
  2. @Budak Nuizz
    YEAYYY SAMA !! SUKA SANGAT NOVEL NII

    ReplyDelete
  3. cik belbel, novel ni novel fevret kite...hehe...
    erm dan sebab novel ni jugak lah kite sgt menggilai karipap pusing. hehe...
    best kan cerita ni... =)

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu