28.12.14

SAYA KENAL SAYANG SAYA

-Assalamualaikum-
Hyeee ! Selamat hari ahad selamat hari cuti buat yang bukan kerja gov dekat kawasan Johor ni !
Harini cik belbel nak review satu novel yang cik belbel baru khatam baca semalam.
Novel ni bukan terbitan Alaf 21, Penulisan2u, Kaki Novel, tapi terbitan Karya Seni !
Sumpah novel ni best dan kalau korang yang memang gila novel tu cik belbel sarankan bacalah novel ni. Novel ni memang novel cinta ye. Kalau dulu cik belbel paling suka baca novel Aisya Sofia "Adam Hawa" sampai 1 malam tak tidur. HAHA
Karya Nurrul Shuada
"Saya Kenal Sayang Saya"

Tak nampak kan? Google je lah. Kat Penulisan2u ada dia punya cerita. Tapi kena baca sekerat sekerat la. HEHE

Cik belbel yang dah lama tak baca ni mula mula tengok novel ni rasa macam malas nak baca. Tapi mungkin sebab cik belbel bosan kat tempat kerja sebab takde kerja nak buat, Jadi cik belbel pun baca lah novel ni. Cik belbel ni kalau baca novel memang over sikit sampai akak kat sebelah tu cakap
" Dik, kau tengok movie ke baca novel tu dik "
Nampak tak kat situ berapa taksub nya cik belbel. HAHA
Yee, cik belbel suka dengan watak Fakhri Wafiy aka Husband Nur Damia. Caringnyaaa lahai walaupun yang dia tu baru umur 23 tahun. Ni yang buat rasa macam nak kawin je ni. *opssss*

Ok see next novel yaaa !

8 comments:

  1. macam best je. nak cari lahhh. heee :)

    ReplyDelete
  2. @Nur Inani
    Best laaa, cik belbel asik senyum2 jee

    ReplyDelete
  3. wooo suka bace novel rupanya Cik Belbel hehehe..

    CT tag sini
    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/12/postcards-giveaway-from-czech-germany.html

    ReplyDelete
  4. orang suka baca ni xleh nk kata apa. satu novel sehari pon boleh! hehe Rumah aku pun dilanda banjir!

    ReplyDelete
  5. dah lamaaaaa x baca novel. sejak mengandug anak pertama. rasa2 mcm dah boleh start balik ni ^^

    ReplyDelete
  6. Wah...seronoknye baca novel..IbuNoey ni payah sikit nak baca novel.ikut mood.hehe..

    ReplyDelete
  7. novel lama kan ni..? rasanya macam pernah baca sinopsis dia :)

    ReplyDelete
  8. hahaha. Wardah macam tue jugakla.. nanti mengomel sorang2 bila dok baca novel.hoho XD

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu