23.12.14

#2 TERIMA KASIH NUFFNANGERS !

-Assalamualaikum-
Cik Bebel nak ucapkan terima kasih kat korang korang yang sudi tengok blog cik belbel yang kelaut ni.
Rasanya haritu macam ramai yang view, tapi kenapa tinggal yang ni je ekk. takpelah insyallah lain kali cik belbel akan cuba update SETIAP minggu ! 

A billion of thank you for you guys !
  1. http://cahayacintanurmawaddah.blogspot.com/
  2. http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/
  3. http://khudri2337.blogspot.com/
  4. http://nad-lifeisfun.blogspot.com/
  5. http://nineteencapri.blogspot.com/
  6. http://www.shadawentz.com/
  7. http://famf-tower.blogspot.com/


Sekali lagi terima kasih sudi singgah/ klik nuffnang cik belbel. 
Seee ya !

10 comments:

  1. Aikk lama rasa tak dtg...mcm dah baruu jee blog cikbelbel ni heee sweet jugakk simplae!

    ReplyDelete
  2. Bagus2 leh bw..huhu

    ReplyDelete
  3. akhir tahun ramai bz ><" baru masukkan cb dalam bloglist ^^

    ReplyDelete
  4. awww kita pun ade eh.. hihi. sama2

    ReplyDelete
  5. Salam singgah....

    ReplyDelete
  6. hai...kawan2..saya still baru dlm dunia blogger.. sapa2 free bleh la singgah join..saya nak tanya nuffnang ni dia bg duit or something benda kat kita, sebab ada kwan saya ckp nuffnang ni just bagi benda atau hadiah bukan duit masyuk btui ke.... http://arenep93.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. okay laa tu,ada jugak. ^^

    ReplyDelete
  8. hihi, alamak tak ada pulakkkk.. xleh jadi nih. hihi. kene adakan jugakkk ^_^

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu