18.12.14

APA KES NI

-Assalamualaikum-
Nak tidur tengok blog, celik mata pun tengok blog. Biasalah belum ada yang special ank kena tengok *opss*

Ok ni cik belbel nak tanya apa kes ni ?
Private blog keluar macam ni ea?
Ke blog dia dah kena delete ?
Ke cik belbel dah kena block ? :(
*Banyak betul KE dah ni*

Sedih lahai macam ni !!
Sapa sapa tahu kenapa jadi macam ni please  :(

7 comments:

  1. Rasanya kena tukar "public" kat setting blog readers. Rasanyalah.

    ReplyDelete
  2. kan. pernah gak kena. KE KE tu pun selalu bermain di minda xD

    ReplyDelete
  3. ni untuk segmen nuffnangers tu kennn ? tulahh saya pon cari gak blog diaa tapi xd . dah tukar link mybe , sob sob :'(

    ReplyDelete
  4. @Meura Fiznie Airah
    Haah segmen tu, nak tau dah tamat ke belum. Mybe dia private blog kot.

    ReplyDelete
  5. sy pon kdg2 menghadapi masalh yg sama...hehheeh

    ReplyDelete
  6. Rase die tuka url kot.. Nth la..

    ReplyDelete
  7. Biasanya macam ni dia private blogg dia.

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu