12.12.14

NI CPUV APA YE ?

-Assalamualaikum-
hyeee!
cik belbel mushkil sikit harini dengan nuffnang.

 kenapa mushkil?
taklah selalunya jarang cpuv cik belbel keluar waktu siang. hehe kali ni alhamdulilah iklan dah start keluar time siang. dah tak jadi iklan burung hantu lagi yekkk

ohhh cik belbel nak tanya, korang tahu tak iklan apa yang cik belbel print screen tu? sebab bila cik belbel klik dia keluar education kdu. Tapi cpuv cik belbel tak de cpuv education pun. kot kot korang pun ada dapat macam ni boleh lah share dengan cik belbel yekk yekk.
okehhhh. daaa

2 comments:

  1. ni iklan biasa je kot. entah, tak pro sangat pasal Nuffnang hehe

    ReplyDelete
  2. @Osman
    cik belbel pun rasa macam tu sbb dulu nom nom.

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu